top of page

Om oss

Vi er et autorisert regnskapsbyrå som har hatt gleden av å ta del i den

enorme utviklingen som vår bransje har vært gjennom de siste 37 årene.

I dag fremstår vi som en et fremoverlent regnskapsbyrå, hvor kundenes interesser

står i fokus, og bruk av moderne systemer og høy kvalitet i regnskapsarbeidet er en selvfølgelighet.

 

Les gjerne innlegget om oss i Kongsvingerguiden for august 2021

Starten for bedriften var i 1987, da Liv-Berit Roland startet eget regnskapskontor (enk.pers.foretak) i Jernbanegata på Kongsvinger. Benthe R. Jacobsen var med som medarbeider fra starten. Kontoret ble senere flyttet til Storgata 96 i Øvrebyen på Kongsvinger. I 1995 ble et annet regnskapskontor (aksjeselskap) kjøpt opp av Liv-Berit og Benthe, med lokaler i Bruveien på Skarnes. Navnet på regnskapskontoret ble raskt endret til Safe Økonomi AS. Benthe har fungert som daglig leder siden overtakelsen. I en fireårs periode ble det drevet to regnskapskontorer; et på Kongsvinger og et på Skarnes. Kontorene ble slått sammen i november 1999.

Etter 23 år på Skarnes, har vi på nytt funnet oss til rette i Øvrebyen på Kongsvinger. Fra november 2018 finner dere oss i Jonas Lies gate 15 på Kongsvinger. 

Regnskapsføring er et stort fagområde preget av hyppige regelendringer, strenge formelle krav og pressende tidsfrister. Som regnskapsførerselskap har vi omfattende rutiner som sikrer at vi fører regnskap i samsvar med regnskapslovgivning og andre gjeldende lover og regler. Vi følger standardene for god regnskapsføringsskikk, herunder sikrer vi at regnskapet avlegges i henhold til norsk lovverk og god regnskapsskikk.

 

Vi har alltid stått inne for å levere kvalitet og service til våre kunder. Med høy faglig kompetanse og tidsriktige systemløsninger, ønsker vi å være en god samarbeidspartner for deg som driver eget firma. Vi setter kunden i fokus, og tilpasser våre tjenester til kundenes behov. I tillegg til å bistå med lovpålagte oppgaver, ønsker vi å være en god samarbeidspartner og hjelpe våre kunder med å drive lønnsomt.

 

Ta gjerne kontakt med oss for en hyggelig og uforpliktende samtale!

bottom of page