top of page

Vi benytter oss av solide systemer hvor mulighetene er mangfoldige!

Vi har fokus på moderne regnskapsførsel.

Vår mest brukte produksjonsplattform er Visma Business for regnskapsbyrå.

Visma Business er et komplett forretningssystem som kombinerer dyp funksjonalitet med det siste av nettbaserte løsninger og mobilapper. Dette gir oss et optimalt verktøy for effektiv produksjon, og systemet har en unik fleksibilitet og funksjonalitet som gjør at vi kan bistå deg som kunde med akkurat det du har behov for. Samtidig er alt sømløst integrert med våre skyløsninger som du kan lese mer om nedenfor.

Til lønn og HRM bruker vi i hovedsak Visma Lønn, som kombinerer det beste av tradisjonell lønnsfunksjonalitet, med det siste av nettbaserte løsninger og mobilapper. Det er en komplett lønn- og HR-løsning. Med dette systemet kan vi bistå med nøye oppfølging av dine ansatte.

Til ettertanke og info...

Da Safe Økonomi AS begynte å levere regnskapstjenester (1987!), var regnskaps- og lønnssystem ansett som en helt naturlig del av tjenesten som ble levert.
Regnskaps- og lønnssystem var ikke noe mindre bedrifter «shoppet» på egenhånd. 
Utviklingen på dette område har vært enorm(!)


Selv om vi fortsatt benytter oss av 'tradisjonelle løsninger', har  vi fulgt nøye med på utviklingen, og systemene vi bruker er fortsatt fullt ut oppdaterte i forhold til de oppgavene vi skal utføre - noe som ikke gjelder for alle nettbaserte systemer per i dag. Vi har holdt på Visma Business som et svært godt produksjonssystem med tette integrasjoner til skyløsninger av alle slag.
I tillegg til Visma Business fører vi i dag regnskap i Tripletex, og enkelte oppdrag ligger i andre skybaserte systemer.


Visma har nå lansert det 100 % skybaserte systemet Visma Business NXT, og en del av våre oppdrag vil sannsynligvis bli flyttet over til dette systemet i løpet av tiden som kommer. 

Noen oppdrag passer kanskje bedre i andre systemer, dette vurderes i samråd med kunde, da valg av system bør tas både på bakgrunn av pris, behov og kompleksistet, samt brukerens egne preferanser.

For deg som kunde tilbyr vi en rekke integrerte løsninger

Det meste kan integreres med vårt økonomisystem, og det finnes en løsning for det meste! Ta gjerne kontakt med oss for en gjennomgang av dine behov. Nedenfor ser du et utvalg av typiske løsninger vi tilbyr:

webrapp login.PNG
integrasjoner.PNG
tripletex.PNG

Bli kvitt papirfakturaene

Vi håndterer bilag elektronisk, og det har vi gjort i mange år!

Vårt økonomisystem er integrert med Visma AutoInvoice, en nettbasert tjeneste som gjør at vi kan både sende og motta eFaktura direkte i systemet.
Dette betyr store kostnadsbesparelser og mer effektiv arbeidsflyt.

Med denne elektroniske løsningen sendes fakturaene direkte mellom økonomisystemene og man slipper tid- og kostnadskrevende oppgaver som print, pakking og porto.

Les mer

visma.net Approval

Enkel godkjenning av fakturaer, utlegg, feriesøknader og timelister på nett og mobil

 • Nettbasert og tilgjengelig på alle enheter

 • Enkelt å tilpasse - hvem skal godkjenne hva

 • Data synkroniseres med økonomi- og lønnssystem

 • Søkbart arkiv over alle fakturaer som er godkjent via approval

Les mer

Helautomatisk betalingsløsning

Autopay sørger for automatisk bokføring av inngående og utgående banktransaksjoner uten å logge inn i nettbank. Løsningen passer for både store og små bedrifter

 • Fungerer mot alle norske banker samt alle store banker i Norden

 • Effektiv håndtering av inn- og utbetalinger av alle slag, inkl Avtalegiro

 

visma.net Expense

Med Visma.net Expense håndteres reiseregninger og utlegg moderne og effektivt. Glem papirkvitteringer - med visma.net Expense tar du enkelt bilde av kvitteringen med mobilen din og laster den opp. Ved å koble kredittkortet til løsningen og bruke en app for å registrere kjøreutgifter via GPS blir det enda enklere å føre reiseregninger - både for deg som registrerer og deg som godkjenner reiseregninger. 

Les mer

Webfaktura

Vi tilbyr Webfaktura som er en nettbasert fakturaløsning hvor du håndterer dine fakturaer på en enkel og profesjonell måte

 • Enkelt å fakturere via web

 • Integrert med Autoinvoice, du slipper papirhåndtering

 • Integrert med økonomisystemet

 • Oppdatert kundereskontro tilgjengelig i samme løsningen

 • Enkel purrerutine tilgjengelig i samme løsning

 

Les mer

Rapportering på Web

Som standard tilbyr vi våre kunder en webbasert rapporteringsløsning som gir enkel tilgang til den informasjonen du ønsker fra regnskapet.

 • En komplett, nettbasert rapporteringsløsning som gir deg god oversikt 

 • Regnskapsførers kommentarer til regnskapet lett tilgjengelig

 • Hent ut rapporter selv etter eget ønske

 • Dokumentarkiv med tilgang til produserte pdf-rapporter, årsregnskap, ligningspapirer, protokoller, avtaler etc knyttet til regnskapet. 

 • Drilldown ned på bilagsnivå, slik at du også kan se de elektronisk behandlede bilagene.

 

Se demovideo

Andre integrasjoner

Våre systemer kan integreres med en lang rekke programmer og tjenester. Som kunde hos oss, kan det være lurt å sjekke mulighetene for integrasjon mot våre systemer. Det kan spare mye tid, både hos dere og oss. Ta kontakt for veiledning! 

Les mer

Tripletex

Vi har etablert en regnskapsførertilgang på det modulbaserte systemet Tripletex. Tripletex byr på mye god funksjonalitet, og kan f.eks. være en god løsning for deg som har behov for viderefakturering av utlegg. Systemet er skybasert, og integrert med både autopay og autoinvoice, slik som visma business. Ta kontakt med oss, så kartlegger vi sammen hvordan vi best kan dekke din bedrifts behov. 

Les mer

bottom of page