Alle kassesystemer må være oppgradert i løpet av 2018

February 14, 2018

Hvis du har kontantssalg og fremdeles benytter deg av "gammeldags" kasse, bør du begynne å planlegge overgangen til nytt kassesystem. Fra 1. januar 2019 vil det kun være tillatt å benytte kassasystem som tilfredsstiller lovkravene, og som er utstyrt med en produkterklæring fra leverandøren. På skatteetaten.no finner du en oppdatert liste over de leverandørene som har produkterklært sine kassasystem hos Skatteetaten. Har du spørsmål om regelverket kan du lese mer på skatteetatens hjemmesider, eller ta kontakt med oss. 

Please reload

Siste innlegg

November 29, 2019

October 7, 2019

July 3, 2019

Please reload

Arkiv
Please reload

Søk etter tags
Please reload

Følg oss
  • Facebook Social Ikon
  • LinkedIn Social Icon

Safe Økonomi AS | Kongsvinger, Norge | org.nr. 974 404 672

  • Facebook - svarte sirkelen
  • Black LinkedIn Icon