top of page

Samhandling i skyen

Dersom du ønsker å føre ditt eget regnskap og trenger en regnskapsfører som kan hjelpe deg, kan vi tilby dette gjennom Visma eAccounting eller Tripletex.

eAccounting er et moderne og enkelt system, som passer godt for virksomheter med enkle behov.

Tripletex er et mer funksjonsrikt system, som tilfredsstiller de fleste behov.

Det er viktig å huske på at alle systemer tilbyr forskjellige funksjoner, forskjellige muligheter for integrering osv. Det anbefales å ta kontakt for veiledning før man velger system. 

Vi kan ordne med lisens, oppsett av firma, oppsett bankintegrasjon m.v. i både Tripletex og eAccounting.

visma-eaccounting-ulike-devices-768x1024
tr.png

Hvis du vurderer å føre eget regnskap, bør du oppsøke informasjon, og sette deg inn i hvilke plikter du må forholde deg til. Et fint sted å starte, er skatteetatens veiledning for næringsdrivende på altinn:

Regnskap - hva bør du vite før oppstart

i denne artikkelen finner du nyttig info, med link videre til andre nyttige informasjonssider

Vi har i flere tilfeller erfart at bedriftseiere påtar seg egen regnskapsførsel uten å vite nok om regnskap, og hvilke plikter man har. Dette har igjen medført unødvendige kostnader for å rydde opp i regnskapene. Manglende kontroll kan også lett føre til at man disponerer midlene sine feil, og man kan havne i likviditetsvansker på bakgrunn av feilprioriteringer.

Det er så veldig fort gjort å gjøre feil. Mange feil kan være av mindre betydning, men en del feil begått i uvisshet kan også få store konsekvenser. 

Med en samarbeidsavtale kan vi følge opp regnskapet, hjelpe deg inn i riktige og gode rutiner og være tilgjengelig for avklaring av problemstillinger underveis. Vi hjelper deg med avstemming og periodeavslutning, samt årsoppgjør.

Hvilken løsning som passer best for akkurat din bedrift er en individuell vurdering.

Ta kontakt med oss, så kartlegger vi sammen hvordan vi best kan dekke din bedrifts behov. 

bottom of page