Søk

Alle kassesystemer må være oppgradert i løpet av 2018


Hvis du har kontantssalg og fremdeles benytter deg av "gammeldags" kasse, bør du begynne å planlegge overgangen til nytt kassesystem. Fra 1. januar 2019 vil det kun være tillatt å benytte kassasystem som tilfredsstiller lovkravene, og som er utstyrt med en produkterklæring fra leverandøren. På skatteetaten.no finner du en oppdatert liste over de leverandørene som har produkterklært sine kassasystem hos Skatteetaten. Har du spørsmål om regelverket kan du lese mer på skatteetatens hjemmesider, eller ta kontakt med oss.


9 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Feil og mangler i kjøpsbilag kan gi momstap

artikkelen er delt fra BDO Norge Feil og mangler i kjøpsbilag kan skape utfordringer for bedrifter. Særlig relevant er tap av fradragsrett for inngående merverdiavgift, men feil og mangler kan også f

Safe Økonomi AS | Kongsvinger, Norge | org.nr. 974 404 672

  • Facebook - svarte sirkelen
  • Black LinkedIn Icon